Skip to content

Evenementen

Inspiratie opdoen, kennis delen en ook nog eens je netwerk vergroten.

November 2017 Netwerkbijeenkomst Italiaans koken (workshop) bij het Smulweb Kookcollege in Amersfoort

Donderdag 30 november was het zo ver. We mochten samen koken en wat hebben wij heerlijk gekookt! Een viergangenmenu om je vingers bij af te likken!

We trapten de avond af met de fiscale eindejaarstips verzorgd door Bertjan Ruijter (belastingadviseur bij MTH Accountants en Adviseurs). Het was een interactieve presentatie met de nuttige tips & tricks! Via deze weg danken wij nogmaals Bertjan voor zijn heldere uitleg over de belastingplannen voor 2018.

Na de presentatie mochten wij de mouwen opstropen en het kookschort voor doen. We moesten aan de bak! De doelstelling: een viergangenmenu te bereiden in maximaal 1,5 uur tijd. Er werden vier teams samengesteld welke ieder met een eigen gang aan de slag gingen.

Al snel werd duidelijk dat we het tijdschema niet gingen halen. Naast het harde werken moest er natuurlijk ook gezellig bijgepraat en gedronken worden en dat had weer gevolgen voor de strakke planning. Maar 2,5 uur later konden we dan toch aan tafel en begon het genieten van onze eigen kookkunsten. En wat was het smullen!! Daar was iedereen het over eens.

We kijken terug op een zeer geslaagde vierde en tevens laatste bijeenkomst van dit jaar. Zoals voorzitter Roel Hart vertelde: wij zullen als bestuur zeker niet stilstaan. Ook volgend jaar zullen wij onze deelnemers weer voorzien van leuke en interessante evenementen met aansprekende sprekers en onderwerpen waarbij we vooral de diepgang en inhoud zoeken. Dat kenmerkt Financials Eemland.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

IMG_1248IMG_1248
IMG_1244IMG_1244
IMG_1239IMG_1239
IMG_1234IMG_1234
IMG_1231IMG_1231
IMG_1224IMG_1224

Voorgaande evenementen

JUL

14

2020

Landgoed de Salentein

JUN

22

2019

Netwerkbijeenkomst

Bottervaren

MRT

5

2019

Netwerkbijeenkomst

Kenniscarrousel

“Netwerken opbouwen en daarnaast ook nog een gezellige en leerzame dag.”
Khashayar Baghani
Founder Purple Media

Aanmelden

De eerste bijeenkomst van de Financials Eemland vindt plaats in Bunschoten Spakenburg. Om exact te zijn in Bunschoten. We zijn te gast bij Bureau Bos, gevestigd in de oude Zuivelfabriek Eemlandia.

 

De zuivelfabriek was van 1918 tot 1963 volop in bedrijf. Eemlandia is de laatst overgebleven complete stoomzuivelfabriek in de provincie Utrecht. In 2006 werd een beperkte restauratie van het pand afgerond. De 28 meter hoge gemetselde fabrieksschoorsteen kwam op de plaats van het in 1971 gesloopte exemplaar. De zuivelfabriek Eemlandia is op dat moment Rijksmonument.

 

Door de jaren zijn er meerdere pogingen tot herstel en herontwikkeling van dit vervallen monument gedaan. In 2006 is er een restauratie gestart, echter nadat een klein deel van het restauratieplan was uitgevoerd werd het weer stil in en rondom de melkfabriek.
Tot de drie lokale ondernemingen Heinen en Hopman, Koelewijn Bouw en Bureau Bos architecten gezamenlijk de handschoen weer oppakten

 

Het hele project was een uitdaging op heel veel vlakken. Over deze uitdagingen kan Jeroen Sloof, eigenaar en initiatiefnemer van de herontwikkeling, boeiend vertellen. Hij neemt ons mee in het proces waarbij we natuurlijk ook zelf het één en ander mogen bewonderen.

Aanmelden
netwerkbijeenkomst

Ben jij er ook bij? Meld je aan en we reserveren graag weer een plekje voor jou.

Volgende bijeenkomst

Bezoek Bureau Bos in de zuivelfabriek Eemlandia

dinsdag 26 maart 2024

Inloop 17:00