Skip to content

Evenementen

Inspiratie opdoen, kennis delen en ook nog eens je netwerk vergroten.

November 2017 Netwerkbijeenkomst Italiaans koken (workshop) bij het Smulweb Kookcollege in Amersfoort

Donderdag 30 november was het zo ver. We mochten samen koken en wat hebben wij heerlijk gekookt! Een viergangenmenu om je vingers bij af te likken!

We trapten de avond af met de fiscale eindejaarstips verzorgd door Bertjan Ruijter (belastingadviseur bij MTH Accountants en Adviseurs). Het was een interactieve presentatie met de nuttige tips & tricks! Via deze weg danken wij nogmaals Bertjan voor zijn heldere uitleg over de belastingplannen voor 2018.

Na de presentatie mochten wij de mouwen opstropen en het kookschort voor doen. We moesten aan de bak! De doelstelling: een viergangenmenu te bereiden in maximaal 1,5 uur tijd. Er werden vier teams samengesteld welke ieder met een eigen gang aan de slag gingen.

Al snel werd duidelijk dat we het tijdschema niet gingen halen. Naast het harde werken moest er natuurlijk ook gezellig bijgepraat en gedronken worden en dat had weer gevolgen voor de strakke planning. Maar 2,5 uur later konden we dan toch aan tafel en begon het genieten van onze eigen kookkunsten. En wat was het smullen!! Daar was iedereen het over eens.

We kijken terug op een zeer geslaagde vierde en tevens laatste bijeenkomst van dit jaar. Zoals voorzitter Roel Hart vertelde: wij zullen als bestuur zeker niet stilstaan. Ook volgend jaar zullen wij onze deelnemers weer voorzien van leuke en interessante evenementen met aansprekende sprekers en onderwerpen waarbij we vooral de diepgang en inhoud zoeken. Dat kenmerkt Financials Eemland.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

IMG_1248IMG_1248
IMG_1244IMG_1244
IMG_1239IMG_1239
IMG_1234IMG_1234
IMG_1231IMG_1231
IMG_1224IMG_1224

Voorgaande evenementen

JUL

14

2020

Landgoed de Salentein

JUN

22

2019

Netwerkbijeenkomst

Bottervaren

MRT

5

2019

Netwerkbijeenkomst

Kenniscarrousel

“Netwerken opbouwen en daarnaast ook nog een gezellige en leerzame dag.”
Khashayar Baghani
Founder Purple Media

Aanmelden

We gaan op woensdag 7 juni het bosgebied Birkhoven verkennen. Het is gelegen aan de rand van Amersfoort op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug. Langs de bosvijver is het heerlijk toeven. Met een beetje geluk spotten we een ringslang.

 

Onze natuurgids Yvette van den Berg zal ons rondleiden en ons wijzen op de talrijke mooie details welke lijken te zijn verscholen in het bos. Haar geoefend oog zal onze ogen openen.

 

Terugkomend bij ons startpunt zullen we genieten van een heerlijk ontbijt en zijn we klaar om weer fris én fruitig aan de slag te gaan. Ben je erbij?

Aanmelden
netwerkbijeenkomst

Ben jij er ook bij? Meld je aan en we reserveren graag weer een plekje voor jou.

Volgende bijeenkomst

'Frisse Start Wandeling' én ontbijt!

Woensdag 7 juni 2023

Inloop 06:45