Skip to content

Over Financials Eemland

Inspiratie opdoen, kennis delen en ook nog eens je netwerk vergroten.

Volgende event

Locatie

Meer informatie volgt snel!

Datum

2024
00
dagen
00
uur
00
min
00
sec

Inspireren, kennis delen en netwerken

Misschien wel juist de afgelopen 10 jaar is gebleken dat ondernemingen en instellingen zeer veel aandacht dienen te besteden aan hun financiële huishouding. Zij kunnen dus niet zonder een deskundige CFO, Controller, Financieel Manager, Financieel Directeur of hoe deze functie ook in voorkomend geval heet. Hij of zij dient haar vak bovendien enorm goed bij te houden om er voor te zorgen dat de onderneming of instelling waar hij of zij verantwoordelijk voor is, de goede koers behoudt.

Verbreden in het vak

Maar dat is niet het enige. Vanwege het toegenomen belang van deze financiële component en ook omdat financiën nagenoeg altijd raken aan alle facetten van een onderneming of instelling is zijn takenpakket spelenderwijs veel breder geworden. De “Financial” houdt zich nu ook bezig met het personeelsbeleid, ICT en IP, juridische zaken, de interne organisatie en het management in brede zin. Ook als het om de strategie gaat en de visie voor de toekomst, schuift deze Financial aan.

Kennis en ervaring

De Financial heeft dus niet alleen behoefte aan financiële kennis, maar aan veel meer dan dat. De behoefte groeit ook om kennis en ervaring uit te wisselen met Financials die actief zijn bij andere ondernemingen en instellingen, liefst uit dezelfde regio. In die behoefte wil en gaat Stichting Financials Eemland graag voorzien. Vanaf 2017 kunnen Financials die werkzaam zijn bij een onderneming of instelling in de regio Amersfoort en Eemland aan dit nieuwe kennis- en ervaringsnetwerk deelnemen.

Jaarlijks worden door Stichting Financials Eemland circa 5 interessante en leuke bijeenkomsten georganiseerd waarbij kennis en ervaring delen centraal staan, naast het elkaar op reguliere basis ontmoeten.

Rabobank Amersfoort Eemland

Stichting Financials Eemland is begin 2017 ontstaan vanuit een initiatief van Rabobank Amersfoort Eemland, omdat zij zich helemaal kon vinden in de visie van de oprichters, nu bestuurders. De bank heeft sinds die tijd het initiatief aangemoedigd door ons op diverse manieren te steunen, zowel financieel maar ook door evenementen mede mogelijk te maken en interessante sprekers aan te dragen. Wij koesteren die relatie met Rabobank Amersfoort Eemland en onderhouden goede contacten met deze Founder.

“Netwerken opbouwen en daarnaast ook nog een gezellige en leerzame dag.”
Khashayar Baghani
Founder Purple Media

Aanmelden

Het volgende event gaat plaats vinden in 2024, meer informatie hierover zal snel volgen. Wij wensen jullie fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling!

Aanmelden
netwerkbijeenkomst

Ben jij er ook bij? Meld je aan en we reserveren graag weer een plekje voor jou.

Volgende bijeenkomst

Meer informatie volgt snel!

2024

Inloop 17:00