Skip to content

Doelgroep

Inspiratie opdoen, kennis delen en ook nog eens je netwerk vergroten.

Volgende event

Locatie

Binnenkort meer info
over de locatie

Datum

Binnenkort meer info
over de datum en tijd

00
dag
00
uur
00
min
00
sec

Inspireren, kennis delen en netwerken

Financials Eemland wil een kennisintensief netwerk zijn. De juiste focus is daarbij van doorslaggevend belang. Wij richten ons uitsluitend én exclusief op de CFO, Controller, Financieel Manager, Financieel Directeur (of hoe deze functie in voorkomend geval heet) die in deze rol, als eindverantwoordelijke, actief is in ondernemingen en/of instellingen in de regio Amersfoort.

Doelgroep

Behoor je niet tot deze functiecategorie dan is het niet mogelijk om deelnemer te worden van Financials Eemland. Het bestuur ziet nauwlettend toe op de naleving hiervan aangezien zij verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het netwerk. Op deze manier streven we naar een gedegen netwerk waar de financiële man óf vrouw van een onderneming gelijkgestemden kan ontmoeten en in deze setting veilig kennis, ervaringen en meningen kan uitwisselen. Twijfel je of je tot de juiste doelgroep behoort of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

“Netwerken opbouwen en daarnaast ook nog een gezellige en leerzame dag.”
Khashayar Baghani
Founder Purple Media

Aanmelden

De bijeenkomst bij Grandcafé en Partycentrum de Kooi was weer een succes. Het was leuk om weer even terug te zijn op de locatie waar het allemaal begonnen is. Nu is het weer tijd om uit te kijken naar de volgende bijeenkomst!

Van de volgende bijeenkomst is nog niet bekend waar en wanneer die gaat plaats vinden. We gaan er in ieder geval van uit dat het weer een geslaagde bijeenkomst wordt.

Aanmelden
netwerkbijeenkomst

Het is nog niet bekend wanneer de volgende bijeenkomst plaats zal gaan vinden. Zodra er meer bekend is over de locatie en tijd komt het op onze website te staan en zal het weer mogelijk zijn om je aan te melden voor de netwerkbijeenkomst!

Ben jij er ook bij? Meld je aan en we reserveren graag weer een plekje voor jou.

Volgende bijeenkomst

Info volgt binnenkort

Datum volgt

Tijd volgt